GEANIMEERDE VIDEO’S SCHAAL MET UW BEDRIJF

Een gerelateerde uitdaging bij videoproductie is de noodzaak om meer content te creëren. Naarmate uw bedrijf groeit, groeit ook de behoefte aan boeiendere inhoud.

In eerste instantie heb je misschien een uitlegvideo nodig over je product of dienst. Het duurt niet lang voordat je gated assets gaat maken die video’s moeten ondersteunen. Of, nog uitdagender, je moet een tutorialserie voor je klanten maken of een trainingsvideo die je team helpt bij het adopteren van een nieuw proces.

Het creëren van inhoud is een uitdaging en video draagt ​​bij aan de complexiteit. Maar met geanimeerde video is het maken van meerdere video’s een heel eenvoudige taak. Denk gewoon in visuals, schrijf het script, storyboard en voor je het weet, ben je op weg om een ​​nieuwe video te maken.

Een van onze vroegste (en mogelijk dierbaarste) herinneringen, toen we opgroeiden, is het kijken naar tekenfilms. Cartoons zijn zo boeiend omdat ze leuk, boeiend en vooral kleurrijk zijn. Er is iets met bewegende beelden dat het menselijk brein aanspreekt, en dat geldt natuurlijk voor geanimeerde video.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het maken van animatievideo’s? Channelorange is een in Nederland gevestigd bedrijf dat geanimeerde video’s levert, wat ook nuttig zal zijn voor uw bedrijf.

Live actievideo’s vereisen soms aanpassingen (zoals het opnemen van zware afbeeldingen of tekst) om de informatie te aarden en kijkers op bepaalde marketingkanalen beter te betrekken. Maar geanimeerde video’s presteren over de hele linie goed. Van tv en sociale media tot websites en digitale entertainmentkanalen, geanimeerde video’s zijn in staat om elke balans te vinden tussen leuk, casual en professioneel.

Het maakt niet uit in welke branche u zich bevindt, animatie kan relevant zijn. Van kleine start-ups tot grote bedrijven maken ook gebruik van animatievideo’s. Geanimeerde video’s helpen om moeilijke processen of concepten uit te leggen, een product te verkopen of simpelweg erkenning te krijgen voor een product.

www.channelorgange.nl